NOVÝ ŠTANDARD V NAKUPOVANÍ - predplatená karta LYONESS MASTERCARD

27.06.2014 Celý región

Graz (Rakúsko) 26. júna (PROTEXT / ots)

Spoločnosť Lyoness predstavuje kartu, ktorá vracia pri nákupoch hotovosť a zároveň má funkcie kreditnej karty. V blízkej budúcnosti budú môcť majitelia kariet Lyoness nielen nakupovať a pri každom nákupe dostávať peniaze späť, ale aj svojou kartou Lyoness MasterCard ® platiť.

Spoločnosť Lyoness už pracuje na novej generácii kariet typu cash-back, ktoré od novembra vnesú revolúciu do sveta nakupovania. Veľmi skoro budú môcť všetci členovia klubu Lyoness nakupovať a platiť po celom svete s novou kartou Lyoness MasterCard ®, ktorá má vlastnosti dobíjacie kreditnej karty. To otvorí členom klubu Lyoness svet nových možností a zážitkov z nakupovania.

MasterCard ® a karta, ktorá vracia peniaze: všetko v jednom!

Nová verzia predplatenej karty Lyoness MasterCard ® spája tradičnú kartu, ktorá vracia hotovosť počas nákupu (cash-back) s predplatenou kartou. Členovia si môžu svoju kartu dobíjať prevodom z účtu, cez internetové bankovníctvo alebo zložením hotovosti na pobočke banky. Akonáhle je karta dobitá, možno ju využívať na platby po celom svete alebo výber hotovosti vo viac než 1,3 milióna bankomatov. Nová karta, ktorá vracia peniaze, umožňuje členom klubu Lyoness bezpečný a jednoduchý spôsob platenia bežných nákupov online aj offline.

Peniaze späť priamo s kartou Lyoness MasterCard ®

Členovia klubu Lyoness pri každom nákupe u partnerského predajcu dostávajú peniaze späť, ale čo je najlepšie: spoločnosť Lyoness prevedie túto hotovosť priamo na novú kartu Lyoness MasterCard ®. Týmto spôsobom môžu členovia výhodne využiť získané prostriedky pre budúce nákupy.

Možnosti šité na mieru

Nová platobná karta Lyoness MasterCard ® s možnosťou predplatenia bude k dispozícii v troch rôznych verziách šitých na mieru potrebám členom klubu Lyoness: rôzne farby kariet s rôznymi verziami poistenia (napríklad najlepšia cena a ochrana nákupu, cestovné poistenie a pod), ako aj inými službami. Všetky karty budú personalizované a embosované. Od počiatočného balíčka pre nakupujúcich, po exkluzívnej edícii čiernych kariet pre najaktívnejšie nakupujúci, ktoré umožnia ich majiteľom prístup do viac ako 400 salónikov pre VIP hostí na vybraných letiskách po celom svete, môžu členovia klubu Lyoness využívať výhody karty mnohými spôsobmi.

O spoločnosti Lyoness

Spoločnosť Lyoness, ktorá pôsobí v medzinárodnom meradle, prevádzkuje tri obchodné modely: pre komunitu nakupujúcich, vernostný program a sieťový marketing. Oslovuje tak tri rozdielne cieľové skupiny: zákazníkov, ktorí s firmou Lyoness šetria pri nákupoch peniaze, obchodníkov, ktorí využívajú výhody vernostného programu v medzinárodnom meradle a nezávislých podnikateľov a firmy v sieťovom marketingu. Spoločnosť Lyoness v súčasnej dobe pôsobí na 46 trhoch na všetkých svetadieloch. Viac ako 4 milióny členov využívajú výhody u viac ako 40 000 partnerských obchodníkov po celom svete.
Ďalšie informácie na www.lyoness.sk
 
 
 
 
 
 

Vyberte región